Music Library Association 86th Annual Meeting
22-26 February 2017 in Orlando, FL
   

Streaming Schedule

Thursday

Friday

Saturday

Thursday, February 23, 2017

8:30-9:00

Welcome to MLA 2017! [25 minutes]

Grand Ballroom A

9:00-10:25

Plenary #1: Cataloging and Promoting Music Special Collections in Latin America [85 minutes]

Grand Ballroom A

11:00-12:25

Copyright of Institutional Recordings [55 minutes]

For Love of Vinyl [25 minutes]

Grand Ballroom A

1:30-2:55

Personalities, Institutions, Music, and the Archives [85 minutes]

Grand Ballroom A

3:30-4:25

IAML Latin America Forum [55 minutes]

Grand Ballroom A

4:30-5:55

Core Competencies for Music Librarians (CDS Town Hall) [85 minutes]

Grand Ballroom A

Friday, February 24, 2017

9:00-10:25

Plenary #2: Ontologies, BIBFRAME, and Linked Data for Performed Music: MLA's Role in It All [85 minutes]

Grand Ballroom A

11:00-12:25

Mas vale pájaro en mano que cien volando = A Bird in the Hand is Worth Two in the Bush: the Challenges of Providing Access to Diverse Latin American Collections [85 minutes]

Grand Ballroom A

1:30-2:55

Who’s Afraid of the Big Backlog? MPLP and Music Special Collections [85 minutes]

Grand Ballroom A

3:30-4:25

The FUTURE is NOW! Preparing For and Learning From Large-Scale Media Preservation [55 minutes]

Grand Ballroom A

4:30-5:55

Cataloging and Metadata Town Hall (CMC Town Hall) [85 minutes]

Grand Ballroom A

Saturday, February 25, 2017

9:00-10:25

Plenary #3: Canadian Music Libraries: Connecting people and collections [85 minutes]

Grand Ballroom A

11:00-12:25

Latin American and Caribbean Collection at University of Florida [25 minutes]


Pan-American Connections: Building Bridges between Music Librarianship and Distinctive Collections [25 minutes]


Music Collections in uncertain economic times: a survey of Canadian academic libraries [25 minutes]

Grand Ballroom A

1:30-2:25

Best of Chapters: Hyperconnected Access to Archival Music Collections [55 minutes]

Grand Ballroom A

2:30-3:25

Library and Archive of the Cuban Musicology : Stories and Strategies [25 minutes]


El Centro de Investigación en Artes Musicales y Escénicas del Litoral Noroeste: una experiencia de trabajo interdisciplinario sobre artes performáticas en Uruguay [25 minutes]

Grand Ballroom A

3:30-5:30

Music Library Association Business Meeting [120 minutes]

Grand Ballroom A